Recepte:
4 pac. Selgas cepumi
4 pac. biezpiens
saldais krējums
cukurs (uz vienu biezpiena paciņu 6 ēd.k.)
želatīns
balta vai piena šokolāde dekorēšanai
Biezpienu samaļ, želatīnu uzbriedina, saldo krējumu ar cukuru sakuļ, tajā iemaisa beizpienu. Želatīnu izkausē, pielej biezpiena masai un sajauc. Liek nedaudz ledusskapī, lai masa kļūst biezāka. Tad veido jumtiņus - biezpienu ieliek starp diviem cepumiem, trešo liek virsū, bet gar malām ar nazi pielīdzina. Liek ledusskapī. Izkausē šokolādi un pārlej jumtiņiem. Kad cepumi mīksti, jumtiņi ir gatavi.
Ņamma!Es vēl lieku klāt kubiņis sagrieztu marmelādi.
AtbildētDzēstEs arī kādreiz marmelādi liku klāt, līdz pāris reizes tā izkusa un lija laukā. :( Bet ar marmelādi tiešām ļoooti garšīgi. ;)
AtbildētDzēst