otrdiena, decembris 01, 2009

Ziemas mices

No 50 g dzijas Sherpa (70% akrils, 30% vilna, 100 gr = 120m) uzadīju meitai ziemas cepuri ar atlokāmu malu, kurā viņa pēc savas vēlmes un noskaņojuma liks kādu piespraudi. Adatas nr.5.5.



Cepures un tās noraukuma raksts:
Cepurei uzmetu 80 valdziņus. Līdz ar to - raksts atkārtojas 4 reizes. Skaisti noraukums izkatītos arī no plānākas dzijas, valdziņu skaita 100, rakstu skaita 5.

Bet, kad aiz loga jau ir -14 grādi un arī vīram prasās pēc ziemas cepures, top tāda pati, tikai pelēkai Sherpai klāt pieliku mohēras pavedienu, nedaudz rindu skaitu palielināju un ātri vien cepure tapa gatava.

Ļoti gribējās vēl kādai no šīm cepurēm riktīgi lielu bumbuli uzmeistarot, bet neviens no cepuru valkātājiem neparakstījās uz šo manu ideju.

2 komentāri:

  1. Paldies par iespēju "nošpikot" cepures adīšanas principu. Meklēju jau 2 nedēļas kā ātri un glīti uzzadīt ziemas mici, biju jau atmetusi visas cerības un lūk, te ir forša ideja!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par iespēju "nošpikot" cepures adīšanas principu. Meklēju jau 2 nedēļas kā ātri un glīti uzzadīt ziemas mici, biju jau atmetusi visas cerības un lūk, te ir forša ideja!

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...