ceturtdiena, februāris 10, 2011

Jaunie ietērpi

Kad mājās parādās jauns ģimenes loceklis - šoreiz mobilais telefons, jāķeras pie tā apadīšanas. Un ne jau tādēļ, ka gribētos, bet nepieciešamības nolūkā - lai ilgāks un saudzīgāks mūžs jaunajai spēļmantiņai.
Un tā - lielās Saules mobilā telefona ietērps:


Skats no abām pusēm. Adīts no mohēras, līdz ar to - silts, mīksts un nedaudz pūkains. :) Aiz aukliņas savelkams, kā arī nēsājams, turams un visādi citādi izvairāms no lielās Saules aktīvā un straujā dzīvesveida telefonam nevēlamām kustībām.


Un pie viena - atcerējos, ka arī māsai ir šī jaunā spēlmantiņa - skārienjūtīgais telefons. Sarunā ar māšeli noskaidroju, ka arī viņa jau pāris mēnešus pērk telefonam maciņu. Tā nu es to piedāvāju uzadīt - prakse jau apgūta, kamēr iedvesma ir, tapa šādi telefona mētelīši:



Kad gatavs bija pirmais variants, atcerējos senu pieredzi ar plānajiem ekrāniem - labāk bez pērlītēm un citiem niekiem, kas var iespiesties ekrānā. Tādēļ otrs - ar lentīšdzijas magoni. Aizmugurē daļa maciņa pārklājas (kā spilvendrānas). Līdz ar to - nekādas pogas vai aukliņas aizdarei nav nepieciešamas.
Arī šis maciņš adīts no mohēras, lai telefonam vienmēr silti. :) Un kādēļ abi maciņi sarkani? Pavisam vienkārši - abām dāmām telefoni sarkanos toņos.

3 komentāri:

  1. Kā ada to "spilvendrānas aizmuguri" telefona maciņam? Paldies ;)

    AtbildētDzēst
  2. Tā kā maciņu adīju uz apli, tad, lai neveidojas vīles un ir sasniegts pieklājīgs augstums attiecībā pret telefonu, aizmugures valdziņus atstāju neadītus. Paņēmu jaunu adatu un uzmetu tikpat valdziņus, cik neadītie. Un turpināju adīt tālāk uz apli, līdz maciņa augšpusei. Pabeidzu to.
    Un turpināju adīt valdziņus, kas bija atstāti uz adatas. Pāris rindas. Tos noraucu, šo daļu ieliku maciņa iekšpusē un maliņas piešuvu. Tā bez lielām vīlēm uzadīju spilvendrānas aizdares efektu. :)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...