ceturtdiena, maijs 12, 2011

Mazās Saules mākslas darbi

Māmiņdienas sakarā skolā mazā Saule bija uztaisīja šādu rokassprādzi. Krāsu izvēlējusies piedomājot, kādas krāsas es ikdienā nēsāju.


Jāsaka, ka rokassprādzīte man ļoti patīk. Ļoti līdzīga manām adītajām rokassprādzēm un noteikti mazai Saulei par prieku to likšu.

Otru tādā pašā stilā viņa sev mājās uztaisīja. Nu jau gan izpaudās ar savu krāsu redzējumu. Tina ilgi un rūpīgi no Maxi tambordiega vidus kartona izgriezto karkasu. Un lūk rezultāts:


Bet kamēr es diegu kalnos ierakos un lielā Saule gleznoja savus darbus, arī mazai Saulei radās iedvesma gleznot. Un lūk - 'Sīpoli' ir gatavi. Ir ņemti vērā lielās Saules ieteikumi par krāsu izmantošanu (Nē!-melnajai, Jā!-lillā). Krāsu sajaukumi un līnijas noteikti norāda uz vēlamo ievirzi nākotnē un talanta attīstīšanu.


Šis ir tikai viens mazās Saules gleznojums, bet to mums mājās ir ļoooti daudz. Un krāsu pirkšanas pasākumi mūsu saimei ir ļoti liels notikums, jo bez tām mājās braukt nevar, arī ja atrast pirmajos 10 veikalos vajadzīgās krāsas un toņus nevar. :)

Paldies par visiem jaukajiem komentāriem Sanitai, Madarai, Aijai, Ingai, NiPai un Bienei. Diemžēl mājas lapas uzturētājiem tie ir izdzēsušies, tomēr labi, ka tie manā e-pastā bija paspējuši iesūtīties. :)
Atbildu Bienei - Mazā Saule pašlaik vēl pulciņos neiet, tikai apmeklē pirmsskolas mācības, toties zīmē kopš spējusi zīmuli rokās noturēt un mācās to, ko Lielā Saule mākslas skolā samācījusies. :)

8 komentāri:

  1. cik forši būt mammai, vai ne?:)

    AtbildētDzēst
  2. jaunā māksliniece aug :)
    skaisti darbiņi :)

    AtbildētDzēst
  3. Skaistas, mīļuma pilnas dāvaniņas! :))))

    AtbildētDzēst
  4. Glezna uz urrā! Vai viņa Tev kādos pulciņos iet! Varens darbiņš!Un tās rokassprādzes arī ļoti jaukas!

    AtbildētDzēst
  5. Šīs rokassprādzītes man atgādināja manu bērnību, kad kaut ko līdzīgu meistaroju savai mammai māmiņu dienas sakarā:) Tava Mazā Saule ir malacis, ka kaut ko tādu ir iemācijusies veidot:)

    AtbildētDzēst
  6. Laba ideja ari lielam meitenem, bus man ari kkas jaizdoma!

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...