svētdiena, jūlijs 17, 2011

Smukuma zieds

Ja uz Tukumu, tad pēc smukuma! :)
Un tā Tukuma svētku ietvaros papildināju nedaudz savus kāmja krājumus. Šoreiz nevarēju atteikties no Itālijā ražotās dzijas, no kuras mammai uztamborēju lūk šādu ziedu:


Zieda pamatā - tamborēts aplis ar garajiem stabiņiem un gaisa cilpiņām. Bet zieda veidošana veikta pietamborējot efektdzijas vienu malu (to, kura ar kvadrātiņiem) pie jau gatavā pamata.


Zieds ar efektdziju tamborēts no ārmalas uz vidu un tamborēts aptuveni šādi: *savienojuma stabiņš, gaisa cilpiņa* un tā uz priekšu.
Zieda vidiņu nedaudz pamainījām - no pērlītēm uz brošiņu. Šādi tamborētais ziediņš izpelnījās lielāku piekrišanu.


Zieds ir ļoti gaisīgs, viegli uztamborējams un vienkārši skaists!

11 comments:

  1. Ļoti skaists! Tik piesātināta krāsa un ''asprātīgs'' efektdzijas izmantojums :)

    AtbildētDzēst
  2. šī ir tā dzija ko tamborē tos žābo?

    AtbildētDzēst
  3. Es ar tieši Tukuma jaukajā dziju veikaliņā iekritu uz šo dzītiņu, tur bija tik efaktīgs paraudziņš.Arī Tev izskatās jauka dāvana!

    AtbildētDzēst
  4. ...man patīk tas veids un ideja... bus man lv arī šī dzija jāsameklē...

    AtbildētDzēst
  5. kāds skaistums!!! Patiešām ģeniāls risinājums šai volāndzijai - man stāv sapirktas vairākas ficītes un mazliet vīlos rezultātā, ko no tās var uzadīt, bet nu šis zieds ir ko vērts.
    Es gan nesapratu veidu, kā Tu to pieķibini klāt pie pamatnītes, laikam jau nepamēģinot neko lādzīgu neizfunktierēšu...

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, Aija! Ideju parādīja veikala īpašniece un man to gribējās atkārtot, lai neaizmirstu, kā arī - mammai nelielu prieka mirkli uzburt. :)

    Spārīte, jā! No šīs dzijas arī var tamborēt žabo. Rezultāts būs ļoti viegls un gaisīgs.

    Paldies, Biene! Es tieši pēdējo šīs krāsas ficīti nopirku. Un labi, ka tā. :)

    Palies, Aggie! Līdzīga Turcijā ražota dzija ir arī veikala Elīze piedāvājumā. :) Itāļu dzijas veikals atrodoties uz Bruņinieku un Tērbatas ielas stūra (ceru, ka nekļūdījos ar atrašanās vietu par vienu kvartālu).

    Paldies, Inese! :) Pietamborēšana notiek tā - šīs efektdzijas vienu maliņu izmanto kā reālu diegu un to tamborē, mazliet aizmirstot volānus veidojošo malu kā tādu. Tamborē to smalko pavedienu. :)

    AtbildētDzēst
  7. Zieds ir skaists un krāsa dikti "ķirsīga", ...bet ....nesen redzēju pasakaini skaistu kleitu kura bija veidota joslās parasto pamatdziju miksējot ar volāndziju! Tāda kārtiņu kārtām kleitiņa! Darbiņš liels un rezultāts smalks!

    ...tik vien bēda tāda, ka lentīšdzijai diegi izraustījās!
    Kleitiņa tika vilkta izlaidumā uz pāris stundām! Vai tur vainīgs krēsls vai kas cits nav man zināms, bet ar šo vēlējos padalīties, lai Jums negadītos vilties pēc lieliem ieguldījumiem!
    Pieminēšu, ka konkrētā lentīšdzija ir Itāļu un iegādāta Carnevalle!

    AtbildētDzēst
  8. Kristīne, tā kā zieds pilda dekora funkcijas, tad šī dzija tam pat ir ļoti atbilstoša. Tavas minētās dzijas nepilnības jeb untumus var just, piemēram, tamborējot šo ziedu.
    Kleita ir apģērbs un tam attiecīgi jāizvēlas atbilstošas dzijas, kas kalpos labi un ilgi. Šī dzijta tiešām tam nav paredzēta. Žēl kleitas darinātājas ieguldītā darba un patērētā laika.

    AtbildētDzēst
  9. Tur jau tā lieta, ka žēl kleitas darinātājas ieguldījumu!

    AtbildētDzēst
  10. patīkams pārsteigums un jauna ideja eksperimantam - paldies! ;)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...