piektdiena, novembris 04, 2011

Iekāp Rīgas mākslā!

No 27.oktobra Rīgas kongresu namā tika atklāta starptautiska bērnu un jauniešu mākslas konkursa izstāde 'Iekāp Rīgas mākslā!'. Izstādē piedalās 14 valstu dalībnieki, darbus vērtēja starptautiska žūrija.


Izstāde fantastiska. Ir ko redzēt tiem, kas ir zīmējuši/gleznojuši, to dara vai tikai vēl darīs. Dažādās darbu interpretācijas, kompozīcijas, arī Picaso stila gleznotāji, kas mani tiešām aizkustināja ar savu izdomu. Fantastiski!
Lūk, viens no darbiem - no fimo masas gabaliņiem. Atzīšos - pat aptaustīju, vai īsts un ciets. :)


Jā, tā top jaunie mākslinieki,katrs ar savu stila, krāsu un materiālu izjūtu . :)
Bet galvenais iemesls, kādēļ mēs šo izstādi apmeklējām - Lielās Saules darba iekļaušana šajā izstādē un - negaidīts apbalvojums - diploms, 1.vieta par J.Brektes gleznas 'Rozēna iela Vecrīgā' labāko interpretāciju.


Sajūsma, kādā bija Lielā Saule, ir neaprakstāma. Man prieks par viņas sasniegumu, un pacilātību - nu tā - 2 m virs zemes. :)

5 komentāri:

  1. zinu zinu kā tas ir, esam mēs mammas dikti lepnas par savu ķiparu sasniegumiem un tas ir tik forši ka mēs ar to lepojamies un palielam mazos talantus. Mammas neaizmirstam to darīt, jo tas dod bērnam tādu stimulu censties tālāk un būt pārliecinātam par sevi. Es diemžēl neko tādu nedabūju no savas mammas, mani lielīja citi,bet ne mani vecāki.
    Apsveicu mazo mākslinieku ar iegūto diplomu, lai tālāk ar veicas

    AtbildētDzēst
  2. Apsveicu meitiņu un viņas māmiņu!Es skatoties uz lepnumu Tava bērna acīs, sevu bērnību atcerējos!Tas ir tād brīdis!!!Baudiet darba augļus!Centīšos apmeklēt izstādi!

    AtbildētDzēst
  3. Sveicam Lielo mākslinieci!
    Nudien malacis!:)

    AtbildētDzēst
  4. Lielisks sasniegums Tavai meitai! :))) Tu noteikti vari ar viņu ļoti lepoties! Un viņai izskatās tik laimīgas acis!:))) Jauku šo lielisko panākumu svinēšanu Jūsmājās! :)))

    AtbildētDzēst
  5. Paldies par informāciju un sveicieni jaunajai māksliniecei! Tas jau viens no lielākajiem vecāku priekiem- redzēt sava bērna panākumus.

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...