otrdiena, novembris 15, 2011

Pūce, pūcīte

Mazās Saules blakusgrupas pūču pasūtījums.
Vispirms jau pūčspilvens. Veikalā Yusk pirkts spilvens 43x43cm, augšdaļā ietamborēts izliekums, apšūta ar filca detaļām, roku darbs. Spilvena apakšmalā iestrādātais rāvējslēdzis padara spilvenu lietderīgāku un ilgmūžīgāku.
Otra - maza, apaļa, bet gana sprigana, ar spārniņiem – adīta. Idejas smēlos no blogotājām tuvām un tālām, beigās – saliku kopā vairākas idejas un rezultāts ir šāds.
Šīs pūčlietas mājās radīja gana jautru atmosfēru. Ceru, ka arī bērniem tās nesīs tikai prieku.
Viens no kurioziem. – Eh, ja es ar šujmašīnu būtu uz ‘Tu’, pūčspilvens stundas laikā būtu gatavs. Bet – ko darīt tipiskam adītājam/tamborētājam/izšuvējam? Uz vīramātes jautājumu, kādēļ vismaz mazo šujmašīnīti neesmu izmantojusi, atbildēju – Abi diegi bija jānomaina (pludiņš un augšējais).
Otrs – pūčspilvena vēderam tika izgrieztas arī filca spalvu krokas. Tās beigās netika piešūtas, jo, ja jau Mazā Saule teica, ka tās pēc pūces zobiem izskatās, tad neiešu jau mazākiem bērniem galviņas jaukt.
Un vēl – acis! Kas to būtu domājis, ka acu melnumu piemērīšana un labākā izskata meklēšana tik atšķirīgas pūces attēlo un lielu jautrību apkārtējiem sagādā.

6 komentāri:

  1. Mana mazā jaunkundze šitos pūces bērnus ieraugot iesaucās "Ņau!":) Nezinu, kas gan pūcei kopīgs ar kaķi:) Burvīgi spilveni!

    AtbildētDzēst
  2. Man, kā pūču fanam ļoti, ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
  3. Pūcēs ir kaut kas tik valdzinošs! Arī šajās:))))

    AtbildētDzēst
  4. Jā, taisnība, pūču acīm mainot melnumiņu novietojumu, izteikti mainās izteiksme.
    Re kā satikāmies ar pūču starpniecību...

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...