otrdiena, februāris 14, 2012

Bumbulīšu dūraiņi

Spītējot ziemas lielajam salam, arī sev uzadīju dubultīgus dūraiņus. Šoreiz - dūraiņus ar bumbulīšu dziju. Ideja aizlienēta un noskatīta vienā Tukuma dziju bodē.


Arī šiem cimdiem sastāvs gana ziemīgs - virsējais cimds no Peruanskaja alpaka (50% alpaka, 50% merīnvilna, 50g/150m) kopā ar mohēras pavedienu, savukārt, iekšējais cimds - 100% aitas vilna (Ogres Jarns, 100g/373m) kopā ar mohēras pavedienu. Zeķu adatas nr.2.5.


Savukārt, atlasa lentīte robiņu rindā nostiprina iekšcimdu ar virsējo. Sākotnējā doma bija tā noslēpt ievilkto gumiju, kas cimdu noslēgtu un neļautu sniega piekļuvi rokām. Diemžēl - es nepikojos. :) Bet Lielā Saule gan bauda ziemas priekus un viņas cimdiem tas bija svarīgi. Bumbulīšus adīju abās pusēs cimdiem, lai ir riktīgi bumbulīšu dūraiņi.

5 komentāri:

  1. Nu skaisti sanakusi! Vai tie bumbulisi no gatavas dzijas vai izaditi?

    AtbildētDzēst
  2. Cik mīlīgi! man arī pēdējā laikā velk uz bumbulīšiem :)

    AtbildētDzēst
  3. Tādi mīļi un mīksti!Īnteresanta ideja!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes par jaukiem vārdiem! :)
    Madara, bumblīši ir no gatavas bumbulīšdzijas. Piem.: http://www.elize.lv/dzijas/efektdzijas/2260-marifetli-alize.html Īstenībā tie bumbulīši ir tādi pagari, bet es viņu starpā 1 valdziņu ieadīju, tā pārlokot un izveidojot to bumbulīti. :) Galvenais ir labi nospriegot bumulīšdzijas dzijas pavedienu adījuma kreisajā pusē, lai bumbulītis ir stingrs. :)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...