ceturtdiena, septembris 19, 2013

Missoni 2 ...

... jeb kleita kristību pasākumam.
Visa sākumā, protams, stāsts. Un šoreiz ne pavisam patīkams, bet - viss ir labi, kas labi beidzies. Šī gada vasara bija ļoti skaista un silta, bet tā apvīta daudziem skumjiem notikumiem mūsu ģimenē. Tādēļ vasaras beigās 24.augustā saorganizējām jauku un gaišu pasākumu - Mazās Saules un mūsu krustmeitiņas kristības, uz kurām saaicinājām savus mīļos un tuvos. Tā teikt - obligāti brīvprātīgais pasākums baznīcā.
Sākumā - auto pušķošana kristībām un, protams, jaunā Missoni kleita gaišos toņos no dzijas Alize Diva Batik, adatas nr. 2.5.


Sākotnējā iecere - kleita, tad - svārki, vēlāk - tunika, tomēr beigu beigās - kleita.


Pēdējās rindas adījās ļoti lēni, jo nebiju pārliecināta par beigu rezultātu, un radās doma - visu izārdīt un pāradīt savādāk.


Neliels ieskats detaļās - kakla apdare - kreiliskais adījums, roku ielaidums - veidots raksta sašaurinājums, aptamborēta apakšmala.
Tomēr draugu un radu iedrošināta, kleita palika tomēr tāda, kāda tā bildēs redzama. Un nēsājās gana labi, koši un ērti.  


Trīskāršs pasākums 24.augustā - kristības, kāzu jubileja un krustmeitiņas dzimšanas diena. Lūk, mazo eņģelīšu svētku torte. Liels paldies par tās sagādāšanu mūsu meitu krustmātei un manai kursa biedrenei Ingai!


 Vasara, kurā daudzie pārbaudījumi mūs ir darījuši stiprākus un gudrākus, ir galā. Un kristības bija kā punktiņš uz 'i', lai šī vasara paliktu atmiņās ar jauku un gaišu noskaņu.

♥ Siltu atvasaru vēlot - sixspārne! 

9 komentāri:

  1. Skaista kleita! Un lai turpmāk viss- gludi un labi, bez tumšiem mākonīšiem! :)

    AtbildētDzēst
  2. nu ļoti smuka, un viss tik maigi rozā..............

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Alise! :) Sākumā ļoti baidījos no rozā, bet tas pelēkais nedaudz nolīdzsvaro. Man patīk, ka neesmu gluži rozā mākonītis. :)

      Dzēst
  3. man ļoooooti patīk Tava kleitiņa un arī krāsas :) Turies un lai viss ir labi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies! :)
      Tā jau ir - viss būs labi, nu vismaz savādāk. :)

      Dzēst
  4. Paldies, Ieva! Man arī ļoti patīk Missoni sitls. Un esmu nedaudz tajā iestrēgusi, jo jau gatava ir trešā kleita un top jau ceturtā. :D

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...