ceturtdiena, jūlijs 17, 2014

Smalkdarbi...

Vēl joprojām turpinu izbaudīt smalktamborēšanu. Esmu iekritusi azartā, lai gan lēnām iedvesma sāk sliekties uz citām lietām. Bet kamēr laiks ir karsts un līdz dziju bodei netieku (tā paša karstuma dēļ), tikmēr turpinu iesākto tambor-novirzienu, kas, starpcitu, vienmēr ir ērti līdzi paņemams, kaut kur dodoties. :)



Visas sedziņas ir tamborētas ar Maxi diegu (100% merserizēta kokvilna, 100g/565m), tamboradata nr.2. Vīna krāsas sedziņas izmērs - 30cmx30cm, rozā krāsas sedziņas diametrs 30 cm.


Un vislielākais galvas mežģis bija šīs ovālās sedziņas shēma, kas bija dota tikai 40% sedziņas. Atlikušie 60% pašai jāizprot. Godīgi sakot, ārdīju vairākkārt ārā, bet rezultāts man ļoti pašai patīk. Sedziņas lielums 38cmx64cm. Nenoliedzami, šī ir mana favorīte, lai arī tā rotās citas saimnieces māju.


I-netā daudz ir rakstīts un padomi labākai dzīvei doti. Tā vienu no tiem vēlējos pati sev piefiksēt, un proti - Fotogrāfē sevi katru dienu! Šo ieteikumu pārveidoju, fotogrāfējot dienas spilgtāko vai interesantāko lietu. Un lūk, šāda bija mana jūlija pirmā nedēļa - 'Iedvesma. Svētki. Saviļņojums.'.


 Lai arī Jūs iedvesma virza, svētki priecē 
un saviļņojums sirdi pilda!

2 komentāri:

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...