piektdiena, maijs 29, 2015

Adatu ķisentiņš

Man jau sen bija vēlme pēc vien' maz' adat' ķisentiņa (patīk man latviešu vecvārdi!), beidzot to arī uztamborēju. Un, jau atklāju, ka tas ir ļoti ērts:
adatas, kas piedalās darba procesā, visas atrodas vienkopus, 
tās nepazūd,
ģimenei nav jāuzmanās, ka kaut kur nedrīkst apsēsties,
diegu galu ievilkšanas process rit manāmi ātrāk.


Nekas sarežģīts jau arī nav - pamatā regulārs sešstūris, tādi divi tiek satamborēti kopā, piepildīti ar sinteponu, ar diegu nosietas ziedlapiņas un centrā iešūta podziņa.


Zinu, ka noteikti vēl kādu uztamborēšu, tikai pareizos toņos dzijtiņu piemeklēšu. Šoreiz ķisentiņu uztamborēju no zeķu dzijas Regia Baby Sock Yarn.
Bet tikmēr tamborēju lapsas deķīti Lielajai Saulei, kas no skatēm RDMV un daudzām negulētām naktīm atlūzt pie pirmās izdevības, pat ja tās ir tikai piecas minūtes.


Lapsas mazkvadrātiņu deķīts, kas jau ir tik liels, ka fonu grūti piemeklēt, pirms nedēļas izskatījās šādi:


Heijā! Baudu pavasari, izsmaržoju to, un ar Mazo Sauli esam tikušas brīvlaikā. Drīz, kad brīvlaiks būs arī lielajai meitai, ikdienas taisāmo pusdienu kastīšu skaits samazināsies no 3 uz 1! Urā! :)


Saulainu vasaru!

3 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Thank You, Monica! Have a nice day!

      Dzēst
    2. That pixelated fox is amazing! WOW! I am so impressed with it.
      I am the co-host of the Yarn Fanatic Party - a link up chalk full of yarny projects and inspirations. We would love if you stopped by to party with us! Party begins every Monday afternoon, and runs through Sunday night.
      Alexandra
      EyeLoveKnots.blogspot.com

      Dzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...