trešdiena, februāris 24, 2016

Motīvu sedziņa

Šo sedziņu tamborēt iesāku gada nogalē. Sākotnējā mana doma bija to tamborēt savai ģimenei. Izvēlējos savas krāsas, vēsos toņus un sen noskatīto motīvu. Sedziņu tamborēju no sirds un iedvesmas, kad nejauši draudzene savai gaidāmajai meitiņai pasūtīja uztamborēt sedziņu. Parādīju viņai iesāktos deķīšus un par šo viņa bija sajūsmā, tādēļ pārplānoju un sedziņa sildīs mazulīti.


Sedziņa ir 105cm x 125cm liela. Motīvu skaits - 80 (8x10). Dzija - Alize Puffi Fine (50% viskoze, 50% akrils, 100g/440m) motīviem, Lanoso Woolrich (70% vilna, 30% akrils, 100g/390m) sedziņas pamatam. Tamboradata nr.3.5.
Izmaksas: ~ 25 € dzijās. 80cm x 80cm lielums izmaksāja € 10.
Patērētais laiks - 80cm x 80cm lielumu notamborēju 5 vakaros, pārējo laiku vairs neuzskaitīju.


Patiesos krāsu toņus grūti bildēs parādīt, jo dienas gaisma tumša, saulīte slēpjas, bet priekšstatu par tiem gan var gūt.


Esmu sajūsmā par Woolrich dziju - sastāvu, metrāžu un siltumu. Labprāt to vēl un vēl izmantotu topošos projektos, bet diemžēl to manā vismīļākajā dziju veikalā vairs iegādāties nevarēs.


Motīva tehniskais zīmējums;


Bet tikmēr laukā ziema cīnās ar pavasari, jo plaukt gribošie sniegpulkstenīši 20.februārī atkal sniega pārsegti:


Izbaudam vēl dabas klusāko - ziemas laiku!

2 komentāri:

  1. wow!!!cik skaists krāsu salikums!!! Un sedziņa ļoti glīta! :) Laimīgā mazulīte! Lūdzu,padalies kā Tu satamborē (sašuj ?) daudzos motīvus kopā un kā ievelc galus.Īpaši interesē Āfrikas ziedu segas. Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies! :)
      Es motīvus parasti savienoju, tamborējot pēdējo rindu, šādā veidā: http://world-hmade.ru/masterclass/motiv/motiv1.gif Arī African flower motīviem. :)

      Dzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...