trešdiena, janvāris 04, 2017

Ziemas cepures

Kad laukā ziema klāt,
Laiks galvu siltināt.❄



Mazā Saule pēdējā gada laikā ir tā izstiepusies, ka apģērbu veikalu bērnu nodaļās vairs neiegriežamies. Arī ziemas aprīkojumu, t.i. cepuri, cimdus šalli šogad nomainām uz pusaudžiem piestāvošākām. Vairs nekādi zvēriņi un puķītes vairs nav modē.
Tā nu adīju cepuri. Pēc tam kažokādu veikalā piemeklēju bumbuli. Tā lai skaisti un stilīgi, silti un vienkārši. Un galvenais - maigi un nekodīgi.


Un, kamēr biju uz cepures adīšanas viļņa, uzadīju vēl vienu tādu pašu un vienu baltu. Arī šīs ir ar īstiem kažokādu bumbuļiem. Tās ir brīvās cepures, iespējams iegādāties manā Etsy veikalā.


Cepures adīju no Baby wool (Alize) dzijas (40% vilna, 40% akrils, 20% bambusa šķiedra), divās kārtās, adatas nr. 3 un 4. Vienai cepurei izadītas divas dzijas ficītes.

Bet nu jau otro gadu pēc kārtas ziema atgriežas janvāra sākumā. Šogad ar lielāku sparu, biezāku sniega kārtu un niknāku vēju.


Lai Jums gaišs noskaņojums!

5 komentāri:

  1. tiešām siltas un stilīgas cepures! Laimīgu Jauno gadu!

    AtbildētDzēst
  2. Tomēr man tie bumbuļi neliek mieru! Kurā no veikaliem ir laba izvēle? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šie ir īstās kažokādas bumbuļi. Pirku kažokādu veikalā Rīgā, Stabu ielā (starp Brīvības ielu un Tērbatas ielu). Salīdzinājumā gan ar dzijas izmaksām, tad cepures bumbulis to pārspēj vairākkārtīgi. :)

      Dzēst
    2. Tam es ticu! :) Bet bez tā bumbuļa būtu parasta cepure... :)

      Dzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...