ceturtdiena, februāris 24, 2011

Desertā - apelsīnu zefīrs

Var teikt arī - gastronomiskās izvirtības - apelsīnu uzputotais zefīrs. Pildīts saldumtrauciņos, ēdams ar karoti, bet gana stingrs un pufīgs, lai sauktos par zefīru. Ar šādu saldumu šodien cienāju savu saimi un visiem garšoja. Īpaši jau man un it sevišķi jau dienā, kad kārojas pēc atpūtas. :)



Recepti var izlasīt šeit. Iesaku izmēģināt visiem saldummīļiem (tādiem kā es).

5 komentāri:

  1. Ņamm, būs jāpamēģina arī apelsīnu! :) Man bija zemeņu variants :)

    AtbildētDzēst
  2. Izskatās dikti garšīgi! :))) Vakar Aijas blogā šīs receptes līdzīgs variants, šodien ieraugu šeit! :))) Laikam būs jāiet uz virtuvi man arī:))))

    AtbildētDzēst
  3. Aija, man savukārt jāizmēģina zemeņu. :)
    Inga, zefīrs ir ļoti garšīgs. Noteikti vajag izmēģināt. :)) Lai labi garšo!

    AtbildētDzēst
  4. Es arī šodien nopirku apelsīnu un kivi želejas. Kaut gan arī ar olām - tā tradicionālā marshmallow recepte ir laba, sanāk savādāki, šī patiešām ir vienkārša un ātra. :)

    Prieks, ka recepte aiziet tautās! :)

    AtbildētDzēst
  5. Paldies vēlreiz, Ilze, par dalīšanos receptē! Nu jau puse manu draugu šodien miksē zefīrus! :))

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...