pirmdiena, februāris 28, 2011

Mazuļu jaciņas

Ja ir pieprasījums, jābūt arī piedāvājumam. Un tam jābūt dažādam, jo katram cilvēkam ir sava gaume un savas vēlmes.
Tā šoreiz mazuļu jaciņu adīšanā iemēģināju roku ne tikai reglānu un savādāku apdaru adīšanā, bet arī zīdaiņu dziju dažādībā. Lai arī dažas zīdaiņu dzijas ir sintētiskas, tomēr mani pārsteidza tas, cik tās ir siltas. (Testēju savā Ziemas pilī - dzīvoklī, kurā ir 15-16 grādi.)
Šoreiz lepojos ar rozā jaciņas pīnes reglānu. Pirmo reizi to adīju un pašai par pārsteigumu un prieku viss sanāca ļoti labi. Arī padusītēs valdziņus sakrustoju. Jakas aizdari adīju vēlāk uzlasot stāva malas valdziņus. Te nu gan man jāatceras, ka valdziņu skaitu vajag lielāku, lai maliņa neraujas. Jaciņa adīta ar adāmadatām nr.3, dzija - 1,5 fice Baby Color (Yarnart, 100% akrils), lentīšdzija malas apdarei, izmērs 6-9 mēn..


Gaiši zaļā jaciņa - reglāns no augšas, valdziņu skaits 65, kas sadalīts un adīts jau kā senāk, bet šeit rakstu veido pati dzija. Adāmadatas nr.2.5, dzija - 1 ficīte Crazy Baby (Yarnart, 80% mikrofibra, 20% poliamīds), izmērs 4-8 mēn..


Un divas Elizabeth Zimmermann jaciņas 4-8 mēnešus mazam puisītim un meitenītei no Krossbred Brazilli (Pehorka, 50% merino vilna, 50% akrils), adatas nr.3.


Jaciņas ir ļoti siltas, bet bordo krāsas jaciņai, lai padarītu to dzīvespriecīgāku, ievilku balta atlasa lentīti, kas dzīvē izskatās kā rozā, jo atspīd bordo krāsa.

5 komentāri:

  1. Ļoti skaistas un mīlīgas jaciņas! :))) Bet rozā! :)))) Riktīgi pa skaisto! :))))Un atgādina ko garšīgu! ;))

    AtbildētDzēst
  2. Burvīgas jaciņas! :) Mana favorīte ir zaļā! :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti skaistas jaciņas-es ar jau kādu laiku cenšos saņemties un uzadīt reglānā pīni:)

    AtbildētDzēst
  4. Daudz, daudz Tev darbiņu, un visi tādi mīlīgi :)
    Veiksmi darbos!

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...