pirmdiena, maijs 28, 2012

Dāvanas draudzenītei

Mazā Saule tika uzaicināta uz draudzenītes 7.gadu jubilejas ballīti. Bērni to ar lielu prieku gaidīja, bet nu vecākiem bija ko apdomāt dāvanas sakarā. It kā man pašai septiņgadniece mājās, un tomēr - bērni ir tik dažādi šajā vecumā - viens vēl spēlējas, cits tikai grāmatās verās. Un tā kā manai Saulei ir aktuāls teiciens - 'Es bērnībā spēlējos.', tad nu tiešām - bija man ko galvu 'palauzīt' dāvanas sakarā.
Un tā kā man patīk bērnus (un ne tikai bērnus) nodarbināt, uzdāvinājām kaut ko radošu - 'skrāpeklīti' - bildi ar tauriņiem, kas ar īpašu, klāt pievienotu  darba rīku tiek izskrāpēta. Pārējās dāvanas gan - pašas sarūpējām: krellītes, lai draudzenīte var pucēties,
 

un konfekšu ziedus, lai ballītes laikā, kas nenotika mājās, vecākiem nebūtu jārūpējas par ziedu uzglabāšanu un vēlāk - mājās pārvešanu. 

 

Bet nu gan - ballīte nosvinēta, bērni izklaidējušies un sajūsmā, bet - priekšā jauna balle - izlaidums un jauns cēliens - 1.klase. Un kas to lai zina, vai ballītē tikušies visi draugi vēl kopā vienā skolā vai vienā klasē mācīsies, bet atmiņas par kopā būšanu gan paliks. :)

4 komentāri:

  1. Łoti jauka dàvana!Lai veicas izlaidumà!Vai štàtes jau gatavas?

    AtbildētDzēst
  2. Loti glīti un interesanti, kā jau viss, kas te radīts:))

    AtbildētDzēst
  3. Feinas dāvaniņas! Krellītes nekad nevar būt par daudz un ziedu jau nu arī! :)))
    Tā ir gan ar dažādajiem bērniem vienā vecumā - vienai vēl lelles, citai tik kleitas prātā:)))

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes! :)
    Maija, balles kleitas mums jau gatavas. Atliek vien pašu balli sagaidīt un kārtīgi nosvinēt. :)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...