otrdiena, septembris 11, 2012

Izbaudot Vāczemi

Augustā man bija tā iespēja atkal pabūt Vācijā. Šoreiz gan tas bija radu apciemošanas brauciens un tikai nedaudz ceļošanas. Bet bauda sirdij tā pat liela, patiess prieks dzīvot un runāt Vācijā. Un tas nekas, ka, atgriežoties Latvijā, vēl piecas dienas nevarēju atgūt savu balsi, kas bija norunāta pildot tulka darbu. 
Bet, kā jau praktiskas dabas cilvēkam ar rokdarbu dvēseli, neliels sarakstiņš ar iepērkamo lietu tomēr man līdzi bija. Atrast savas vēlmes sanāca tikai daļēji, bet atvest vēl šo un to izdevās gan.

Pirmais un daļēji izpildītais pirkums - neliela 'daiļliteratūra' rokdarbniekam - grāmatas par pašlaik apgūstamo un nākotnes plānos ierakstīto:


Otrs - zeķu dzija. Tā nu gan atrodama visos pieklājīga lieluma lielveikalos un par saprātīgām naudiņām. Tikai Latvijā atgriežoties brīnījos, kādēļ tik maz esmu iepirkusi dziju skaisti zilos toņos. Morāle - mūžu dzīvo, mūžu mācies.


Pabiju Walsdorfā vienā pasakainā amatu mājā, kur dāmas katrā telpā darbojas ar savu rokdarbu veidu. Iegādājos šo kaķa sagatavi, bet manos plānos taps vēl šis un tas līdzīgs un redzēts.


Mazs prieciņš sirsniņai - fledermausis atlsēgu piekariņa formā..


Mana tante Elfrieda ir fantastiska rokdarbniece. Viņa darbojas divvirzienu izšūšanas jomā. Man bija tas prieks un gods izvēlēties sev par dāvanu kādu no viņas izšuvumiem. Lūk, mana izvēle:


Bet vēl bonusā tante man uzdāvināja šo sedziņu:


Pašlaik par visu vēl priecājos, atmiņās kavējos un izbaudu tās. 


Un tā pavisam nedaudz ieplānoju nākošā brauciena iepirkuma sarakstiņu. :)


3 komentāri:

  1. Lieliski pavadīts laiks, glītas tantes sedziņas, tādas neredzētas, perfektas... mana acs piestāja pie kaķa- noteikti taps kas interesants:))un fleidermausīts pats sirsnības iemiesojums:))

    AtbildētDzēst
  2. winegu 32nu forši! gan paciemojies, gan iepirki šo to priekš dvēseles!
    man tas kaķis patika! kas nu no tā būs?

    AtbildētDzēst
  3. Paldies! Paldies!
    Mincim turpinājums būs! Nedaudz pacietības, kamēr vīra kungs salabos manu mazu šujmašīnīti, un tad jau būs! Dekori mājai vācu stilā! :)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...